Meteen naar de inhoud

Hoi, welkom. Leuk om je hier (weer) te zien! Ik heb al een tijdje niet al te veel geschreven hier op mijn blog, simpelweg omdat ik bezig ben geweest met iets bijzonders.

Ik had het ook al een beetje aangekondigd op LinkedIn. Ik heb namelijk een manier gevonden om op korte termijn goed geld te kunnen verdienen met affiliate marketing, maar dan niet op de “traditionele” methode.

De “traditionele” methode houd in dat je een website maakt, daar supergoede content op zet, wacht tot Google je heeft gevonden en dan komen de mensen vanzelf.

Helemaal niks mis met die methode, het werkt nog steeds, maar het is niet een hele snelle manier.

Omdat ik zelf wat meer ervaring heb, ben ik dus gaan rondkijken naar andere mogelijkheden. En die zijn er natuurlijk genoeg. Er zijn veel manieren om geld te verdienen met affiliate marketing.

Mijn interesse werd gewekt toen ik op Youtube ging rondneuzen. Er zijn niet zo heel veel Nederlandse video’s te vinden moet ik eerlijk zeggen, maar Engelse video’s des te meer.

Het viel mij op dat er heel veel video’s te vinden waren over een methode die gebaseerd is op het promoten van CPL aanbiedingen. CPL staat voor Commissie Per Lead. Dat betekent dat als iemand via jouw affiliate link ergens aanmeld met een naam en email adres, dat je daar een vergoeding voor krijgt.

Die vergoedingen zijn tussen de 2 en 3 euro, dat is dus niet veel. Daarom heb je dus veel verkeer nodig om hier goed geld mee te kunnen verdienen. Je zal dus moeten adverteren.

Maar, om deze manier succesvol te maken heb je dus niets aan bijvoorbeeld Google Ads of Facebook Ads. Die zijn te duur en dan kan je geen geld verdienen met deze methode.

Daarom zie je op Youtube veel video’s over de combinatie van MaxBounty en PropellerAds. MaxBounty is een engels affiliate platform, en PropellerAds is een manier om goedkoop te adverteren.

In de veel voorkomende video’s verdienen deze mensen heel aardig, dat wil zeggen, voor elke euro die zij erin stoppen, krijgen ze er 2 tot 3 terug. En dat vond ik natuurlijk wel interessant.

Ik ben toen met deze methode aan de haal gegaan en ben gaan testen. Ik heb geprobeerd alle ins en outs te vinden en heb gekeken naar eventuele valkuilen, want die zijn er…

Vervolgens had ik na een week of drie eindelijk iets gevonden waar ik ook winst mee draaide. De methode werkt dus.

Maar, het is voornamelijk gebaseerd op de combinatie die ik noemde, dus internationaal georienteerd. Ik ben dus gaan kijken naar mogelijkheden om dit ook in Nederland te kunnen toepassen.

Dat is ook gelukt, ik heb een paar CPL aanbiedingen kunnen vinden bij Daisycon, die ik met deze methode heb geprobeerd.

En weet je, omdat Nederland niet zo heel groot is en er weinig mensen in Nederland zijn die dit ook echt toepassen, betaal je om in Nederland te adverteren nog eens minder ook.

Schrik niet, maar om in Nederland te adverteren via dit systeem, betaal je tussen de 0,005 en 0,01 per klik. Ja, je leest het goed, een halve tot een hele cent per klik. En dat geeft ineens veel mogelijkheden.

Dus, aangezien ik uiteindelijk succesvol een campagne had opgezet, had ik het voornemen om dit met iedereen te delen via mijn nieuwsbrief. Dat heb ik dus ook netjes aangekondigd.

Maar, helaas moet ik dit op dit moment een week of 3 opschuiven. Waarom? Ik kreeg een unieke kans om via PropellerAds mee te doen met een Creative Challenge.

Ik ontving deze mail:

uitnodiging PropellerAds

Uiteraard heb ik mijzelf opgegeven, en ben ik tussen de duizenden leden uitgekozen om mee te doen. Supertof, want door mee te doen met deze challenge, heb ik dadelijk ZEKER WETEN alle ins en outs om van deze methode een daverend succes te maken.

Deze challenge loopt tot 16 September 2020. Ik hoef niet zo nodig de winnaar te zijn eerlijk gezegd, het gaat mij in dit geval om de kennis die ik kan opdoen en de hulp van ECHTE INSIDERS, die natuurlijjk wel weten waar ze het over hebben.

Dus, mijn excuses voor de vertraging, maar hopelijk vind jij het ook net als ik een goede reden om mijn bevindingen een beetje op te schuiven.

Wil jij dadelijk ook alles weten wat ik heb ontdekt en geleerd? Meld je dan nu meteen hieronder aan voor mijn nieuwsbrief. Want ALLEEN leden van mijn nieuwsbrief zullen dit allemaal als eerste te zien krijgen. Sterker nog, gezien de potentie van dit alles, denk ik er over om de informatie alleen te delen via mijn nieuwsbrief, om er daarna een betaalde training van te maken…

[bftpro 1]

Tot snel en….

Kick Butt!

Ramses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

test test