Meteen naar de inhoud

Hi! Welkom bij mijn Affiliate Marketing Revolutie Review!

Ik heb zo’n beetje het vermoeden dat je hier bent aangekomen omdat je meer wil weten over de populaire cursus “Affiliate Marketing Revolutie” van Jacko. Het internet staat inderdaad afgeladen met reviews en ervaringen van andere mensen die er helemaal wild van zijn. Maar, waarom zijn al die mensen er zo weg van en belangrijker nog, wat is nu eigenlijk echt waar?

Ik heb letterlijk tientallen affiliate marketing revolutie reviews gelezen op internet over deze cursus voordat ik mij eraan heb gewaagd om ook mijn mening te geven. Het kan dus zijn dat ik hier praat over dingen die je misschien later ook nog tegenkomt, op een andere website. Of misschien wel andersom.

Waarom zou je naar mij moeten luisteren?

Wanneer je op zoek gaat naar reviews over de Affiliate Marketing Revolutie, zal je ontdekken dat er heel veel reviews online staan over deze cursus. Ze komen ook “verdacht veel” overeen met elkaar. De opbouw, de besproken punten en nog meer zaken zijn steeds opnieuw terug te lezen. En dat is niet raar, want in de cursus van Jacko, staat dit proces precies beschreven. Je leert namelijk van Jacko dat het schrijven van een review over een bepaald product letterlijk geld in het laatje brengt. Daarom wil ik dat je de volgende paar alinea’s even heel goed leest.

Er zijn op internet honderden zelfbenoemde affiliate marketing experts die beweren dat jij super goede resultaten behaalt als je hun adviezen opvolgt. En er zijn eigenlijk drie soorten mensen die bloggen over affiliate marketing.

De eerste persoon is het type wat telkens van de hak op de tak springt. Die persoon duikt op de ene nieuwe methode na de andere om “snel geld” te verdienen. En ondanks dat deze mensen na jaren nog nooit een echt succes hebben behaald, blijven deze mensen geloven in wat ze doen. Want ze blijven geloven in die ene “snel geld” methode die misschien wel werkt. En weet je, het gebeurt nooit…

De tweede in het rijtje is die persoon die net begonnen is met affiliate marketing. Zij geven je (overigens goedbedoelde) informatie en proberen door middel van hun blogs allerlei producten en diensten te “verkopen”. Deze mensen zitten zelf nog zo in het leerproces, dat het niet waarschijnlijk is dat zij je echt goed verder kunnen helpen. Zij zullen je alleen uit alle macht doorverwijzen naar de laatste nieuwe trend, om er een commissie mee te kunnen verdienen.

De derde persoon is die gast die nog steeds dagelijks zeer actief betrokken is bij affiliate marketing. Deze gast werkt nog steeds dagelijks aan zijn eigen business en helpt anderen fanatiek hetzelfde te doen. Dit soort personen zijn er niet heel veel want deze mensen leven niet van het onderwijzen van anderen. Ze leven daadwerkelijk volledig van affiliate marketing. Dit soort personen kunnen je ontzettend goed op weg helpen om een doorbraak te bereiken in de affiliate business, omdat ze technieken gebruiken die NU werken.

Ik ben DIE gast..

Foto van de auteur, Ramses van der Werf
Ramses van der Werf

Mijn naam is Ramses van der Werf. Ik ben zelf vanaf ongeveer 2010 actief op en rond internet. Ik was een van de eersten in Nederland die andere ondernemers via internet leerde hoe zij ook betere resultaten konden behalen. Als je mijn naam Googeld zal je zien dat ik nog steeds actief deel uitmaak van de internet marketing community. Ik ben een actief lid van het forum van Jacko en behoor ook tot zijn 10K club. Hieronder zie je mijn naam boven die van de meester zelf 😉

Foto van mijn profiel op het forum van internetsuccesgids, boven dee meester zelf :-) - Affiliate Marketing Revolutie Review

Ik vertel je dit allemaal zodat je weet dat je informatie krijgt van iemand die echt weet waar hij over praat. Laten we dus snel beginnen met deze échte review. Zonder poespas of blad voor de mond.

Eerst ga ik iets dieper in op het begrip “Affiliate Marketing” zelf en daarna vertel ik je uitgebreid over Jacko Meijaard  en de Affiliate Marketing Revolutie (AMR). Daarna zal ik je natuurlijk vertellen wat mijn persoonlijke conclusie is.

Voor het gemak heb ik een inhoudsopgave gemaakt, zodat je na een snelle scan meteen kan vinden wat je wil weten.

Ga er dus goed voor zitten en lees snel verder.

Wat is Affiliate Marketing?

Kijk mijn nieuwe mobieltje eens! - Affiliate Marketing Revolutie Review.
Kijk mijn nieuwe mobieltje eens!

Affiliate Marketing is eigenlijk een relatief simpel begrip. Een klein praktijk voorbeeld:

Stel je voor dat jij afgelopen week een nieuwe telefoon hebt gekocht. Gaaf man! Spiksplinternieuw, die nieuwste snufjes, accu gaat 4 dagen mee, scherm wat de hele kamer verlicht, kortom, je bent er helemaal blij mee. Wat doe je wanneer je vrienden die telefoon zien? Je vertelt er alles over. Je bent er zelf zo blij mee, dat je je vrienden aanraad om er ook zo een te kopen. Want deze moet je echt hebben!

Dat is de kern van affiliate marketing. Je kent een product of dienst waar je zelf helemaal weg van bent en je raad anderen aan om dat product ook te gebruiken. Hoe kan je met dit principe dan geld verdienen op internet?

Nou, je kan je als bijvoorbeeld aansluiten bij een affiliate netwerk. Daar zijn er een hoop van in Nederland, kijk maar eens naar de lijst die ik maakte. Stel, je kent een artikel op Bol.com waar jij helemaal weg van bent. Je kan dat via je blog of social media aanbevelen aan anderen door er iets over te vertellen of door er een review over te geven 😉

Wanneer iemand dit product dan koopt omdat jij het hebt aanbevolen krijg jij als dank een klein stukje van het verkoopbedrag. Dit werkt met een zogenaamde affiliate link. In dit voorbeeld gebruik je dus een link naar bol.com, met in die link een soort nummer. Aan de hand van dat nummer kan bol.com zien dat de bezoeker vanaf jouw website komt. Wanneer die bezoeker dan iets koopt, weet bol.com dus dat jij die commissie hebt verdiend.

En ik hoor je al denken, is het zo simpel? Ja, zo simpel is het inderdaad. Nu is het natuurlijk niet zo dat je overal maar linkjes kan neerzetten en kan gaan wachten tot het geld binnenkomt, want zo werkt het dan weer net niet. Maar als je in staat bent om mensen producten te laten kopen via jouw unieke link, kan het echt wel snel gaan.

Commissies varieren ook enorm. Uiteraard is de commissie afhankelijk van het product wat je verkoopt. Stel je kan iemand een boot laten kopen van een ton en je krijgt daar 5% van, heb je 5000 euro verdiend met 1 verkoop. Maar meestel moeten we het natuurlijk hebben van “gewone” producten en diensten.

Affiliate marketing via internet werkt dag en nacht, helemaal automatisch

Dat is dus het mooie ervan. Het werkt inderdaad automatisch. Weet je, het internet is nooit “uit”. Het gaat dag en nacht door. Wanneer jij een website hebt, is deze ’s nachts niet “dicht”. Iedereen kan je site bezoeken, op je links klikken, producten kopen enzovoort. 24/7/365.

!WAARSCHUWING!

Ondanks dat het allemaal heel aantrekkelijk lijkt moet je wel beseffen dat je eerst heel veel tijd en moeite zal moeten investeren voordat je er ook daadwerkelijk echt iets uithaalt. Een affiliate website is geen geldkraan die je even open zet. Je zal jezelf dan ook de commitment af moeten geven om er zeker in het begin vrijwel dagelijks mee bezig te zijn.

Ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat zo’n 80% van de mensen niet slagen in de affiliate business. Dat is niet omdat ze niet slim genoeg zijn of omdat ze niets kunnen, maar omdat ze niet de commitment hebben die ervoor nodig is.

Het kan zomaar een half jaar duren voordat de eerste centjes binnenkomen.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard - Oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie
Jacko Meijaard

Voordat ik echt gaan beginnen aan mijn persoonlijke review, zal ik je eerst iets meer vertellen over Jacko Meijaard. Hij is in ongeveer 2010 begonnen met affiliate marketing, op jonge leeftijd dus. Daarbij vertelt hij altijd, dat hij in eerste instantie maar wat aanklooide. Maar, omdat de volhouder nu eenmaal wint zegt hij, ontdekte hij uiteindelijk wat werkt en wat niet. Sinds 2014 bied hij ook zijn eigen producten aan. Ik denk dat ik zijn naam voor het eerst tegenkwam ergens in 2012. Ik heb hem in de loop der jaren dus echt zien groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk nivo. Echt heel knap.

Hij staat op dit moment voornamelijk bekend om de video cursus, maar ook om zijn website internetsuccesgids.nl en natuurlijk ook het forum wat bij laatstgenoemde hoort, waar hij ook vrijwel dagelijks even zijn gezicht laat zien. Daarnaast maakt hij wekelijks een podcast op soundcloud.

“Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk” en “Als ik het kan, kan iedereen het!” zijn welbekende uitspraken van Jacko.

Jacko Meijaard heeft vanaf zijn begin natuurlijk zeer veel websites gehad, waarvan hij een groot deel verkocht voor snel geld. De 25 beste sites – onder andere over gezondheid, verzekeringen en consumentenproducten – halen nu gemiddeld meer dan 10K per maand binnen. Niet slecht voor iemand van zijn leeftijd.

Omdat hij ook steeds de zelfde stappen volgt, is het inmiddels een “truukje” geworden en juist daarom is hij ook in staat om het anderen ook te leren. Wat ik dus zo mooi vind is dat hij zelf ook echt doet wat hij onderwijst en hij onderwijst wat hij doet.

Als je meer info over hem zoekt op internet zal je ook zijn interview met AD.nl tegenkomen, waarin hij veel over zichzelf vertelt. En ook is het leuk om even op zijn youtube kanaal te kijken. Daar vind je ook de filmpjes van jaren terug, en kan je daadwerkelijk zijn groei van de afgelopen jaren meemaken.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Er zijn een hoop verschillende omschrijvingen te vinden voor deze cursus, de ene bijna nog mooier dan de andere. Maar goed, hier is mijn simpele omschrijving.

Eerder vertelde ik al dat Jacko een stappenplan volgt voor zichzelf, bij elke website die hij opzet. Een “Foefje” is het eigenlijk geworden. Dit stappenplan heeft hij omgezet in een aantal video’s, waarbij je dus bijna letterlijk kan “meeklikken” en zijn “foefje” stap voor stap zelf kan volgen. Belangrijk hierbij is dat je niet alleen ziet HOE je het moet doen, Jacko vertelt je ook WAAROM je de dingen zo moet doen. Zo kan je het later op je eigen manier invullen.

De gehele cursus bestaat uit 69 video’s. En maak je geen zorgen, het zijn geen urenlange video’s met droge stof en theorie. Nee, de video’s zijn zo kort mogelijk en behandelen de stappen die hij zelf volgt in de meest logische volgorde. Het is dus wel belangrijk om het ook echt in volgorde te doen, zodat je steeds verder bouwt op de stappen die je al hebt gedaan.

Handig en naar mijn mening zeer effectief. Dit is ook meteen de reden dat je niet heel veel kennis nodig hebt, al werkt dat natuurlijjk wel in je voordeel. De stappen zijn zo gemaakt dat je ook mee kan doen als je helemaal nog geen ervaring hebt.

De gehele cursus kost je nog geen 5 tientjes, wat natuurlijk een flutbedrag is als je weet wat de potentie is van dit alles. Houd er wel rekening mee dat er bijkomende kosten zijn. Zo zal je als je een website begint eerst een domeinnaam en webhosting moeten aanschaffen en als je gebruik wil maken van het aanbevolen marketheme systeem, komen daar ook maandelijkse abonnementskosten bij.

Wat ik bijzonder vind is dat er tegenwoordig ook aandacht is voor het topic “mindset”. Als ik een schatting moet maken denk ik dat 80% van de mensen die beginnen met affiliate marketing na een maand of 3-4 stoppen, omdat er weinig tot geen resultaat te zien is. “Al die moeite voor niks” denkt men dan.

Maar: die mensen beseffen vaak niet dat je in de periode vaak juist op een nivo zit dat de boel echt kan gaan lopen. Daarom heb je dus een bepaalde mindset nodig. Je moet er op vertrouwen dat jouw dag gaat komen. Dit en nog veel meer andere zaken worden besproken in deze module. Veel mensen geven op het forum aan dat ze hier veel aan hebben, al is het maar op persoonlijk vlak.

Dat alleen al is naar mijn mening de prijs van de cursus meer dan waard.

Voor wie is de affiliate marketing cursus bestemd?

Je zou bijna zeggen dat deze cursus geschikt is voor iedereen, Misschien is dat in theorie ook wel zo. Ik vind echter dat je dat wel een klein beetje moet aanpassen. Er zijn echt wel uitzonderingen te noemen.

!WAARSCHUWING!

Ik geef hierboven aan dat de cursus geschikt is voor iedereen, maar ik wil wel dat je je het volgende beseft:

Je gaat aan de slag met pricipes die niet zo heel moeilijk zijn. Je zal wel aan de slag gaan om een eigen website te gaan maken, teksten te gaan schrijven en je bezig te gaan houden met een hoop technische zaken.

Dat heeft nu eenmaal een bepaalde leercurve. Als je al eens zelf een website of blog hebt gemaakt is die leercurve waarschijnlijk kleiner dan voor iemand anders.

Ben jij bijvoorbeeld zo dyslectisch als de pest (no offense) dan kan ik me voorstellen dat het continu schrijven van teksten niet iets is waar je echt op zit te wachten.

De inhoud van Affiliate Marketing Revolutie 4.0

Je kan bij het volgen van de video’s kiezen of je gebruik gaat maken van WordPress, een veel gebruikt en relatief eenvoudig website systeem. Optioneel maar aanbevolen kan je gebruik maken van het marketheme systeem. Dit brengt dan wel extra abonnements kosten met zich mee. Aan de andere kant is dit systeem speciaal gemaakt voor affiliate marketing.

Ik zie het dan ook zo: Stel, je bent een fervent autogek. Je eigen auto is je meest belangrijke bezit. Je zorgt er elke dag voor, zodat hij je altijd brengt waar je wil zijn, zonder enige problemen. Gooi jij die auto vol met goedkope benzine en slechte olie? Natuurlijk niet. Het is jouw kindje, dus je tankt de beste benzine en koopt de beste olie.

Snap je waar ik heen wil? Jouw website is dadelijk jouw kindje. En het zal je bron van inkomsten gaan worden. Kies je dan voor iets wat er speciaal voor gemaakt is, of neem je genoegen met de goedkopere alternatieven.

En ook hier weer, als jij een automonteur bent zal jij die auto makkelijker onderhouden dan iemand die nog geen steeksleutel kan vasthouden…

Wat vind je als je bent ingelogd?

Als je bent ingelogd en je bent op het homepage gedeelte ziet het dashboard er zo uit.

Het Forum van Internet Succes Gids - Affiliate Marketing Revolutie Review
Het Forum van Internet Succes Gids

Via het menu bovenin vind je de homepage, de boards van het forum, de video trainingen en de Coaching. Je kan dus makkelijk vinden wat je zoekt. Ben je bezig met een video en heb je vragen? Dan kan je die makkelijk en snel stellen op het forum. Uit ervaring weet ik dat je over het algemeen snel antwoord krijgt van mensen die je graag verder helpen, waaronder ikzelf. Super makkelijk dus. En wat ik zelf ook zo prettig vind, je doet het niet alleen, maar met ruim 7000 anderen!

Wordt de cursus ook bijgewerkt als er dingen veranderen?

Ja! Zoals je hierboven hebt kunnen zien, zitten we nu alweer aan versie 4.0. Want zeker op internet veranderen er wel eens dingen. Wat wel super gaaf is, is dat de basis van de stappen eigenlijk altijd het zelfde blijft. Het zijn meer de bijbehorende zaken waar je verandering in ziet. Het is dus niet zo dat je de kans loopt je hele inkomen te verliezen als er ineens iets veranderd.

Zo bestond bijvoorbeeld marketheme een paar jaar geleden nog niet, maar is dit toegevoegd omdat er behoefte aan was. De social media video’s werden al eens bijgewerkt en sinds 2018 vind je ook het onderdeel motivatie terug. Daaraan zie je dat Jacko naar zijn klanten luistert en het beste met je voor heeft, want ondanks al die toevoegingen van de afgelopen jaren is de prijs nooit omhog gegaan.

Affiliate Marketing Revolutie Review en Ervaringen

Helemaal aan het begin noemde ik het al, er zijn heel veel reviews te vinden die niets dan positiefs vertellen. De vraag is alleen hoe geloofwaardig dit uiteindelijk is. Ik ben tussen al deze reviews op zoek gegaan naar een aantal plus en minpunten die zijn benoemd.

Er worden in veel reviews verwijzingen gemaakt naar het forum. Dat vind ik zelf een van de grootste pluspunten van deze training. Het gaat niet zozeer alleen om die training en de informatie, maar vooral ook wat je er mee doet.

De mensen zijn allemaal oprecht enthousiast over waar ze mee bezig zijn en de successen vliegen je om de oren. Voor de een is dat de eerste commissie van €2,10 via bol.com, voor de ander is dat voor de derde maand op rij meer dan 10K binnenhalen.

Een ander pluspunt wat vaak wordt benoemd is dat je geen technische kennis nodig hebt. Zoals gezegd vind ik dat toch een beetje te kort door de bocht en moet je even goed naar jezelf kijken en de volgende vraag stellen. Kan ik op een normale manier met een computer overweg, kan ik redelijk Nederlands schrijven om zelf artikelen te schrijven, ben ik bereid om nieuwe dingen te leren en wil ik het komende jaar hard werken om er later de vruchten van te kunnen plukken?

Als het antwoord op ALLES “ja” is, dan is deze cursus naar mijn mening geschikt voor jou.

Toch, ondanks alle positiviteit heb ik ook wat minpunten kunnen ontdekken tussen alle reviews die ik heb doorgespit. Ik lees ergens dat het een minpunt is dat het niet gaat om een “snel rijk” methode. Daar valt natuurlijk een beetje over te twisten. Snel rijk wordt je naar mijn idee op maar 2 manieren, je erft een groot bedrag of je wint een grote geldprijs.

Laat me je 1 ding vertellen, snel geld bestaat niet. Ik zie dat zelf dus ook niet als nadeel.

Een ander nadeel wat wordt genoemd is de tijdsinvestering. Het zou een nadeel zijn omdat je veel tijd moet investeren in het doornemen van de cursus en het volgen van de stappen. Dat begrijp ik niet zo heel erg. Ik ben zelf ook ondernemer geweest en heb twee winkels gehad. En zelfs toen had ik nog tijd over om mijn internet activiteiten ernaast te doen.

Als je iets wil, dan vind je er de tijd voor. En als je er even doorheen zit? Geen punt. Weet je, het is helemaal niet erg om eens een dag compleet offline te gaan. Je gaat er niet dood van. En alles wat je al hebt gedaan loopt niet weg. Het internet gaat niet uit en morgen is er echt wel weer een nieuwe dag.

Nog een nadeel wat ik tegenkwam is dat Jacko een klein beetje een plat accent heeft en dat hij last heeft van MBO-trekjes. Op sommige momenten zou hij wat lastiger uit zijn woorden komen en nogal wat schrijffoutjes maken. Zijn dat nou echt nadelen? Vind ik niet echt.

Ik kom zelf uit Den Haag en dat is te horen als je me hoort praten. Iemand uit Limburg zou dat plat kunnen vinden, maar dat vind ik andersom ook. Kijk, is het niet verstaanbaar, ok. Maar je kan Jacko goed volgen hoor. En een schrijffoutje hier en daar vind ik niet zo heel erg. Ik weet dat er veel personen zijn die er over kunnen vallen en het niet professioneel vinden, maar ik denk niet dat het afbreuk doet aan de gegeven informatie.

Ik las ook een minpunt over het feit dat Jacko soms iets te snel gaat, dat vond ik wel een goed punt. Er wordt uitgelegd dat Jacko in de video praat over het verkleinen van een afbeelding. Dit kan je op twee manieren opvatten. Je kan het hebben over het daadwerkelijke formaat in pixels, dus hoe breed en hoog een afbeelding is, maar je kan het ook hebben over het aantal kb’s van de afbeelding. Dus hoeveel ruimte het in beslag neemt op je harde schijf bijvoorbeeld.

Dit zijn inderdaad technische termen en eerlijk gezegd betrap ik mijzelf daar ook wel eens op. Soms zijn dingen die je uitlegt voor jezelf, of in dit geval voor Jacko zelf zo voor de hand liggend dat je er niet eens bij stilstaat dat het ook wel eens anders opgevat kan worden.

Dit hoort naar mijn mening toch een beetje bij die leercurve die ik heb benoemd. Je zou de leercurve zelf ook als nadeel kunnen beschouwen. Maar goed, jij hebt je eigen oordeel denk ik.

Even heel eerlijk gezegd, als je mij recht op de man af vraagt wat het grootste nadeel is van deze training, dan heb ik er echt geen antwoord op. Je kan kijken naar bovenstaande “minpunten” en daar je eigen oordeel over geven. Ditzelfde gaat trouwens ook op voor de voordelen.

Want weet je wat het is? Alles wat je tot nu toe hebt gelezen zijn MIJN persoonlijke ervaringen. En jij bent mij niet. Ik denk echter wel dat ik je voldoende betrouwbare en bewezen informatie heb gegeven om zelf ook de conclusie te trekken dat alle lof voor deze cursus terecht is, toch?

Niet goed, Geld Terug Garantie

Weet je, ik kan het me bijna niet voorstellen, maar als je nu helemaal overtuigd bent, en je vind het uiteindelijk toch helemaal niets? Dan kan natuurlijk, hoe klein de kans ook is….

Maar goed, als je het ECHT niks vind, dan heeft Jacko gewoon een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Jacko hanteert de standaard 30 dagen niet-goed-geld terug garantie voor al z’n producten. Dus geef het gewoon eerlijk aan als het niks voor je is, even goede vrienden. Dan krijg jij zonder gezeur je geld gewoon netjes terug.

Kom jij je ook aansluiten bij de Affiliate Marketing Revolutie?

Ik wil je in ieder geval graag alvast persoonlijk welkom heten, wellicht ontmoeten we elkaar binnenkort op het forum.

Kick Butt!

Ramses

8 reacties op “Affiliate Marketing Revolutie Review – (100% Écht)”

 1. Ik werk wel eens met affiliate linkjes in artikelen. Maar eerlijk? Verdien er helemaal niks mee eigenlijk.

  Ja 1 sale heb ik eruit gehaald.. Maar goed, ik leef niet van mijn blog, dus heb er wel vrede mee eigenlijk.

  1. Hi Daisy,

   Das eigenlijk jammer, er zijn best veel manieren om wat centjes bij te verdienen met een blog. Zeker een blog als het jouwe. Misschien kan je eens kijken naar het affiliate netwerk linkpizza. (https://linkpizza.com/nl)

   Zij hebben een script voor je website, waarmee jij bestaande links in 1 keer omzet naar affiliate links. (Mits van toepassing). Op die manier ben je met 1 klikje klaar. Misschien kan je er dan niet van leven, maar een extra centje uit je blog halen is altijd meegenomen toch?

   Kick Butt!

 2. Lastig. Het is niet mijn ‘core business’. Eigenlijk wil ik graag schrijven. Natuurlijk wil ik ook mijn geld verdienen met mijn blog. Maar zaken als banners (brrrr) en affiliate marketing zijn nog steeds de ‘ver van mijn bed’-dingen. Het lastige is ook dat ik enorm weinig tijd heb. En dus niet de tijd heb om mij te verdiepen in technische zaken. Ooit weleens aangemeld bij Daisycon. Maar alle moeite die je moet doen om een link te verwerken in een artikel (alle handelingen ervoor) daar zit gewoon teveel tijd in voor mij. Is ook een kwestie van weinig belangstelling voor technische dingen geef ik eerlijk toe. Schrijf je een advertorial dan is het duidelijk. Er staat een concrete betaling tegenover en dat heeft dan toch mijn voorkeur.

 3. Interessante review Ramses! Mooi te lezen dat Jacko’s product voor zoveel beginnende internet ondernemers relevant is.

  Je noemt in dit stuk dat je al een stel affiliate projecten hebt lopen.

  Ik ben benieuwd, welke sites zijn dit?

  Zelf ben ik nu een maand of 3 bezig met affiliate marketing. Langzaam komt er licht in de duisternis… met een paar mini-commissies die binnen rollen. 😉

  Het is uiteindelijk een kwestie van:

  – Kies de juiste niche
  – Schrijf hoogwaardige content
  – Wees consistent

  Uiteindelijk komen de resultanten dan. 🙂

  1. Hi Joost,

   Bedankt voor je reactie!

   Je doet het goed als je op die termijn al commissies ontvangt. Laat je niks wijsmaken over de hoogte daarvan. Het feit is dat je ziet dat wat je doet ook echt werkt, daarna is het een kwestie van dupliceren.

   Wat betreft de andere websites, die geef ik niet zomaar prijs. Dit zijn sites die mijn hypotheek betalen en daar ben ik nogal zuinig op zoals je begrijpt. Maar deze website is stap voor stap opgebouwd volgens de principes die Jacko je leert.

   Dat zou je ook als inspiratie kunnen gebruiken. En: binnenkort laat ik Nederland ook zien dat affiliate marketing ook op andere manieren kan worden ingezet. Ben je daar benieuwd naar? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, want deze technieken zal ik binnenkort uitsluitend via mijn nieuwsbrief delen.

   1. Het belangrijkste is inderdaad te zien dat het werkt!

    Sure – dat begrijp ik. Maar mooi dat ze zo’n positieve financiële impact op je leven hebben.

    Ik heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief. Ben benieuwd naar je tips & tricks. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *