Meteen naar de inhoud
Ramses van der Werf

Zo! Hier is hij dan, mijn allereerste persoonlijke blog. Eigenlijk best spannend, want ik weet natuurlijk nog niet hoe het wordt ontvangen. (Laat het mij dus alsjeblieft even weten in de comments onderaan wat je er van hebt gevonden ok? Thanks!)

Allereerst, wie ben ik eigenlijk? Mijn naam is Ramses van der Werf, gewoon een normale vent. Ik ben 46 jaar oud, heb 2 kinderen en ben getrouwd met de allerleukste vrouw van de wereld. Ik ga mijn levensverhaal niet in dit blog zetten, het is namelijk nogal wat. Wil je echt alles van mij weten? Lees dan de pagina “Over Mij“. Dan ben je meteen helemaal bij…

Eerst een kleine waarschuwing

Dit blog is mijn persoonlijke blog. Ik zal hier mijn meningen uiten, informatie delen, vertellen over de dingen die ik doe, hoe ik ze doe en waarom ik ze op die manier doe. Ik zal verwijzen naar mijn eigen bronnen en die van anderen.

Maar, ik wil vooraf toch even een paar puntjes aantippen:

  • Ik ben altijd eerlijk. Dat wil zeggen dat als ik iets schrijf of laat zien, dat dit geen BS is. Ik ben recht door zee en zeer open. Het enige wat ik NIET doe is screenshots laten zien van mijn eigen inkomsten en zo. Dat is mijn prive. Daar heeft niemand iets mee te maken. Maar ik zal af en toe wel bewijs van inkomsten laten zien die betrekking hebben op iets wat ik heb gedaan met deze website. En weet je, geloof je me niet? Nou dan niet….
  • Ik schrijf op mijn eigen manier en ik schrijf NOOIT foutloos. Dus je hoeft geen berichten in de comments te zetten dat ik ergens een foutje heb gemaakt of zo. Daar erger ik me groen en geel aan. Weet je, het gaat hier om de informatie en kennis die ik deel. Ik ben geen taal deskundige, dus neem het zoals het is.
  • Ik kan wel eens een beetje bot overkomen. Doe ik dat bewust? Nee! Maar in mijn ervaring hebben mensen wel eens moeite met mijn directheid. Het is nu eenmaal zo. Ook dit is niet om bewust tegen hoofden te stoten. Ik ben direct en eerlijk, daar hebben sommige mensen nu eenmaal wel eens een beetje moeite mee.
  • Tips en adviezen die ik geef zijn nog wel eens een beetje onconventioneel. Dat wil zeggen dat ik tips en adviezen zal gaan geven die werken. Maar ze zullen alleen voor je werken als je er op een verantwoorde manier mee om gaat. Houd daar dus rekening mee. Ik ben uiteraard niet verantwoordelijk voor wat je met mijn tips en adviezen doet.

En dan nu verder met mijn eerste persoonlijke blog

Waarom ben ik met deze website begonnen? Eigenlijk heel simpel, maar daarvoor moet ik eerst een klein stapje terug. Allereerst ben ik geen vreemde in affiliate marketing land. Wanner je mijn verhaal hebt gelezen weet je dat ik inmiddels een jaar of 10-12 actief ben op en rond internet.

Ik heb diverse dingen gedaan, ik heb eigen producten verkocht, ik heb vele websites gebouwd voor mijzelf en anderen, ik ben zeer actief op het forum van de internetsuccesgids.nl waar ik vrijwel dagelijks te vinden ben. Ik houd ervan om dingen te bedenken die mijn werk makkelijker maken en ik probeer continue mijn netwerk uit te breiden met gelijk gestemden.

Sinds 1 Januari van dit jaar, ben ik eigenlijk in een soort van nieuw avoontuur gedoken. In eerste instantie dacht ik eraan om te gaan beleggen om daar vervolgens over te bloggen. Daarom ben ik gestart met het blog op 4uretail.nl. Dat is de website waar ik bezig ben met mijn eigen “Miljonairs Challenge“. Dit viel behoorlijk tegen, want beleggen is echt heel erg moeiljik.

Het project loopt nog, en aan het einde van elke maand blog ik nog steeds over mijn resultaten. maar mede door het feit dat ik beleggen een beetje heb onderschat en de bijkomende crash door Corona, staat dit project op een wat lager pitje. Desondanks laat ik het daar niet bij zitten, want mijn mening is dat alles is te leren. Ook als het moeilijk is. (Sleutelwoord hier is LEREN, onthoud dat) Door iets te leren ontwikkel je op persoonlijk nivo en zal je op termijn ook andere (betere) beslissingen nemen.

Maar weer even terug naar mijn verhaal. Omdat ik doorhad dat beleggen op zich wel bij me past maar dat ik er niet heel veel verder me kwam na 3 maanden, besloot ik het een beetje anders aan te pakken. Omdat ik voorheen altijd goed ben geweest in het verkopen van eigen producten via internet, de andere kant dus van affiliate marketing, besloot ik om toch weer op en rond internet te gaan werken.

Een eigen product maken vanuit het niets zag ik niet zitten. Daarbij moet je als product aanbieder met veel meer zaken rekening houden. Kortom, ik had daar geen zin in. En eerlijk is eerlijk, verkopen blijft verkopen. Dus als ik geen eigen product zou gaan verkopen, dan maar het product van een ander.

Op die manier ben ik bij Jacko Meijaard uitgekomen. Ik ken Jacko niet heel persoonlijk, maar volg hem al vanaf ongeveer 2012. Ik heb hem EN zijn business vanaf de grond af aan zien ontwikkelen. En dat is echt heel knap. Hij is één van de weinige voorbeelden in Nederland die laat zien dat je ongelofelijke resultaten kan behalen als je consequent bezig bent met kleine stapjes nemen.

Ik besloot dan ook om aan te sluiten bij zijn 10K club. De meesten die Jacko leren kennen beginnen met zijn cursus AMR (Affiliate Marketing Revolutie). Maar ik ben arrogant genoeg om te zeggen dat ik in die cursus zelf niet heel veel nieuwe dingen heb geleerd. Toch, als je begint, of als je nieuwsgierig bent naar het fenomeen affiliate marketing, raad ik je deze video cursus persoonlijk aan. Het kost je rond de 50 euro. Echt een schijtbedrag voor de informatie die je er voor terug krijgt. Want tuurlijk, als je geen 50 euro hebt lijkt het veel. Maar als je bedenkt wat het je kan brengen is het natuurlijk helemaal niks.

Voor mij was het aansluiten bij de 10K club vooral gebaseerd op mijn behoefte om af en toe met iemand te kunnen sparren die net als ik veel ervaring heeft op en rond internet. En omdat ik zijn avonturen van dichtbij heb gevolgd, was dit voor mij dan ook de meest logische keuze. Is mijn wens om te sparren dan wel het bedrag om aan te melden waard? JA! Zeer zeker. Want ook al heb ik behoorlijk wat ervaring en kennis, maar als je iets leert waardoor je verdiensten met 10% omhoog gaan, is ook dit bedrag een schijntje. Daarbij kom je op zijn forum in aanraking met meer dan 7000 mensen die allemaal een gezamelijk doel hebben: passieve inkomsten opbouwen door middel van affiliate marketing.

Maar goed, toch maar weer even terug naar mijn verhaal. Inmiddels ben ik dus aangesloten bij zijn 10K club en heb ik deze website opgezet naar de tips en adviezen die men bij Jacko leert. En wat een succes is het al! Deze website is nu sinds 11 Mei online en trekt meteen al een paar honderd bezoekers per week, misschien zelfs meer….

Komt dit alleen door zijn adviezen? Nee, eerlijk gezegd niet. Maar die adviezen zijn wel in ALLES de basis geweest van het succes van deze website. In deze blog ga ik er niet heel uitgebreid op in. Het stappenplan wat ik heb gevolgd is simpel, en ik zal in het eerst volgende blog uiteenzetten wat ik precies heb gedaan. Ik raad dan ook aan om deze website toe te voegen aan je favorieten en regelmatig terug te komen, je zal er geen spijt van krijgen!

Tot zover mijn openings bericht. Ik heb natuurlijk nog veel en veel meer te vertellen, maar dit lijkt me tot nu toe wel even voldoende. Ik zou zeggen, tot snel, hier of op het forum van de internetsuccesgids. Heb je vragen of opmerkingen? Zet ze in de comments en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Kick Butt!

Ramses

1 reactie op “Mijn allereerste persoonlijke blog, Let’s Go!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *